Кремовалка для меду Bienenwagner на 60 кг, з таймером (Німеччина)
Новинки
Код :
2000000046235
Характеристики
Країна-виробник
Німеччина
Матеріал
Нержавіюча сталь
Висота
бак - 480 мм, з редуктором -
Діаметр корпуса
400 мм
Потужність
230 V / 370 W
Всі характеристики
47 990 грн/шт
Є в наявності
Код:
2000000046235
-
+
Купити
Купити в 1 клік
Опис
Кремувалка Bienenwagner - гарний варіант для бджолярів, які бажають отримати крем-мед як для продажу, так і для себе. Бак кремувалки виготовлено з високоякісної нержавіючої сталі, його діаметр - 400 мм і висота - 480 мм дають змогу розмістити його досить компактно.Двигун і мішалка разом з редуктором встановлені на кришці з нержавіючої сталі і можуть бути легко зняті за допомогою гвинтів із зіркоподібною викруткою, наприклад, для очищення.
Конструкція мішалки з нержавіючої кислотостійкої сталі з двома регульованими лопастями для перемішування дає змогу обробляти мед по всій довжині мішалки.
У комплектацію входить:
- бак з нержавіючим краном і двома ручками для перенесення
- мотор з редуктором на задній кришці з нержавіючої сталі
- 2 лопасті для перемішування
- блок управління з таймером
- кришка з акрилу
- кабель живлення
Увага! Кремовалка підходить для роботи з будь-яким рідким і вільно текучим медом, не для застиглого, зацукрованого або грудкуватого! Призначена тільки для роботи в приміщенні, виключно за прямим призначенням!
Поради з виробництва крем-меду:
Час перемішування та відпочинку наведено як приклад: підбирайте його залежно від сорту меду та його консистенції.
Природна кристалізація відбувається після тривалого стояння. Щоб перервати цей процес кристалізації, мед перемішують кілька разів на день протягом кількох днів. Температура для початку процесу перемішування має становити 16 - 18 oC.
Мед, що вже закристалізувався, можна нагріти до температури, не вищої за 35 oC, що призведе до переходу меду із закристалізованого в стан, що перемішується. Подальше перемішування також дає змогу отримати кремоподібну консистенцію.
Ще одним швидким і простим методом отримання кремового меду є інокуляція. Він полягає в додаванні кристалізованого меду у свіжовидобутий, прозорий, рідкий мед для досягнення контрольованої дрібнозернистої (кремоподібної) кристалізації.
Необхідні цикли перемішування (приблизно 15 хвилин перемішування і 60 хвилин відпочинку) виконуються кілька разів на день протягом заздалегідь визначеного періоду в кілька днів, поки не буде досягнута бажана консистенція. При зберіганні за постійної температури мед, оброблений таким чином, зберігає свою кремоподібну консистенцію протягом багатьох місяців.
Характеристики
Країна-виробник | Німеччина |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Висота | бак - 480 мм, з редуктором - |
Діаметр корпуса | 400 мм |
Потужність | 230 V / 370 W |
Швидкість обертання | 15-45 об/хв |
Вага | 27.5 кг |
Відгуки
У даного товару немає відгуків. Станьте першим, хто залишив відгук про цей товар!
Залишити відгук