"Заготівля і переробка меду" Чепурний І.П. 1987 р.
Код :
2000000014098
Характеристики
Автор
Чепурной И.П.
Розділ
Продукты пчеловодства
Рік видання
1987
Місце видання
Москва
Видавництво
"Агропромиздат"
Всі характеристики
85 грн/шт
Немає в наявності
Код:
2000000014098
Повідомте, коли з'явиться
Опис
Розглянуто хімічний склад, харчова та біологічна цінність різних сортів бджолиного меду. Викладено особливості заготовок окремих ботанічних сортів меду і методи його оцінки. Наведено основні дефекти, що виникають при зберіганні меду, вказані способи їх усунення.Характеристики
Автор | Чепурной И.П. |
Розділ | Продукты пчеловодства |
Рік видання | 1987 |
Місце видання | Москва |
Видавництво | "Агропромиздат" |
ББК UA | 36.847 |
Код | Ч44 |
УДК | УДК 638.16 |
Обкладинка | Мягкий |
Тираж | 40 000 |
Мова | Русский |
Кількість сторінок | 80 |
Формат видання | 130х200 мм |
Стан | Хорошее |
Відгуки
У даного товару немає відгуків. Станьте першим, хто залишив відгук про цей товар!
Залишити відгук